Over ons

UPskill is geboren uit de fusie tussen de bedrijven Grindael en Talentis. De teams van UPskill werken nu samen onder één dak in Jodoigne en stellen elke dag opnieuw hun passie, hun gedrevenheid, hun overtuiging en hun knowhow ten dienste van bedrijven, teams en organisaties die willen bijleren.

UPskill begeleidt:

  • bedrijven, door het beheer van hun opleidingsprojecten en de organisatie van grootschalige vergaderingen, seminars en events te optimaliseren,
  • opleidingsprofessionals, door hun administratief werk uit handen te nemen,
  • opleidingsfondsen en andere opleidingsprofessionals, door hen logistieke en organisatorische ondersteuning te bieden en door hen opleidingsdiensten/-trajecten voor werkzoekenden in hun paritair comité aan te bieden,

dankzij zijn diensten UPskill Solutions, UPskill Training & Coaching, UPskill Consulting, UPskill Job Coaching & Outplacement en UPskill Meetings.

De missie van UPskill

U optimaal begeleiden bij uw projecten door middel van professionele, uitgebreide en kwaliteitsvolle diensten op maat van uw manier van werken, uw deadlines en uw waarden.

Waarom UPskill?

  • UPskill is meer dan een leverancier. Wij bieden een echte partnerschap!
  • Wij beschikken over een jarenlange ervaring in de opleidingssector. U kunt rekenen op een persoonlijke dienstverlening dankzij onze structuur op mensenmaat.

U bent uniek en dat vraagt een aanpak op maat!