Solutions

UPskill Solutions stelt u ervaren teams ter beschikking om uw opleidingen professioneel te beheren, op basis van duidelijk omlijnde processen en binnen de vastgelegde deadlines. Onze teams baseren zich op een jarenlange ervaring en op een specifieke software voor opleidingsbeheer.

Schakel in een hogere versnelling en vertrouw het beheer van uw opleidingen toe aan professionals!

Uw voordelen:

– U wint tijd: de teams van UPskill hebben zoveel ervaring in het beheren van opleidingen en krijgen technische support zodat ze deze taken veel sneller kunnen uitvoeren dan een niet-gespecialiseerd administratief team.

– Uw teams worden niet administratief overbelast: ze kunnen zich concentreren op andere taken, zoals de inhoud en de kwaliteit van de opleidingen, de zoektocht naar dienstverleners…

– U optimaliseert uw budgetten: neem contact met ons op voor een offerte, u zult verrast zijn door de prijs-kwaliteitverhouding van UPskill!

– U kunt profiteren van onze kennis van de opleidingsmarkt: indien u hulp nodig hebt bij het zoeken naar dienstverleners, zalen, opleidingsthema’s…

UPskill Solutions voor bedrijven en voor opleidingsprofessionals.

U organiseert vergaderingen of seminars? UPskill Solutions kan u logistiek ondersteunen.

Verhuur van zalen

UPskill verwelkomt u in de rustige landelijke omgeving van de Ferme de Grindael. Deze locatie biedt een waaier aan mogelijkheden voor opleidingen, vergaderingen in de frisse buitenlucht, seminars of zelfs teambuildingactiviteiten voor uw medewerkers of uw klanten. De geavanceerde technische apparatuur laat u toe om in alle rust te werken, zonder enige technologische bekommernissen. De zalen zijn uitgerust met een beamer, breedbandinternetverbinding, scherm, flipcharts en laptops.

UPskill Meetings & Seminars biedt twee zalen voor de organisatie van opleidingen, seminars of businessvergaderingen.

  • De zaal “Intimité”, met 14 zitplaatsen
  • De zaal “Audience”, met een grotere capaciteit

Indien u op zoek bent naar zalen in Waals-Brabant, raadpleeg dan de catalogus en de prijzen van onze zalen.

Faciliteiten:

  • Vlot toegankelijk en centraal gelegen, op 2 km van het centrum van Jodoigne en op 50 km van Brussel
  • Privéparking
  • Restauratiemogelijkheden
  • Diverse activiteiten in de streek: kookworkshops, cultuurprogramma’s, sportieve activiteiten…

Neem contact met ons op voor de prijzen en de diverse formules!