5 trajecten

UPskill Job Coaching & Outplacement biedt 5 gratis trajecten voor werkzoekenden:

  • Re-start: een groepsprogramma gespreid over 17 dagen, bestemd voor personen die hun competenties in kaart willen brengen en die met meer zelfvertrouwen hun zoektocht naar een nieuwe job willen aanvatten. Dit programma is vooral gericht op personen die al gewerkt hebben, maar een duwtje in de rug nodig hebben om hun plaats op de arbeidsmarkt weer in te nemen.
  • Re-Start +: de formule Re-Start, aangevuld met een bedrijfsstage.
  • Job Target: een 12-daags coachingprogramma in groep, maar op maat; bestemd voor mensen die al duidelijke carrièreplannen hebben, maar nog ondersteuning nodig hebben om een nieuwe job te vinden. Dit programma wordt gegeven in het kader van een partnerschap met le Forem.
  • Orient-Express: een programma van 10 uur individuele begeleiding, gespreid over 2 weken, waarbij een competentiebalans wordt opgemaakt. Dit programma is bedoeld om een carrièreplan op te stellen en daarna opleidings- of tewerkstellingstrajecten uit te werken om dit plan waar te maken.
  • Up!: een groepsprogramma van 6 weken, bestemd voor jongeren tussen 18 en 25 jaar die zich buitengesloten voelen. Deze jongeren hebben concrete hulp nodig om diverse obstakels te overwinnen en daarna de arbeidswereld te leren kennen. UPskill zoekt partners (steden en gemeenten, sociaal-culturele partners, stichtingen) om dit plan concrete invulling te geven.

Neem contact met ons op om meer te weten te komen over deze verschillende programma’s of voor meer informatie!