Outplacement

UPskill Job Coaching & Outplacement geeft advies aan kandidaten die ontslagen werden en begeleidt hen in hun zoektocht naar een nieuwe job.

  • Psychologische begeleiding
  • Competentiebalans
  • Job Coaching & TWZ (technieken voor werkzoekenden)
  • Opleidingsadvies

Sectorfondsen: UPskill Job Coaching & Outplacement kan een raamovereenkomst met u afsluiten voor de begeleiding van de ontslagen werknemers in uw paritair comité. UPskill werkt al samen met sectorfondsen als outplacementkantoor.

Werkgevers: UPskill Job Coaching & Outplacement biedt u ondersteuning bij de outplacement van uw werknemers na een ontslag. Onze gediplomeerde psychologen en ervaren coaches begeleiden uw werknemers en bieden hen nieuwe carrièreperspectieven: een job, een opleiding, een omschakeling naar een job als zelfstandige…

U kunt ook terecht bij UPskill voor individuele, collectieve of gemengde outplacementprogramma’s.

Het voordeel van UPskill Job Coaching & Outplacement voor uw voormalige medewerkers:

Elk outplacementprogramma van UPskill omvat “opleidingsadvies”. Dankzij dit “extraatje” krijgen uw voormalige medewerkers alle troeven in handen om opnieuw hun plaats te vinden op de arbeidsmarkt.

Het voordeel van UPskill Job Coaching & Outplacement voor uw bedrijf:

Op basis van het paritair comité waartoe u behoort kunnen de kosten geheel of gedeeltelijk worden betaald door uw sectorfonds. Onze medewerkers begeleiden u doorheen de administratieve formaliteiten en eventuele terugbetalingsformulieren.

Bent u kandidaat voor outplacement? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Afhankelijk van uw paritair comité kunnen we u helpen of doorverwijzen naar de juiste dienstverleners om u te begeleiden.

Leave a Reply

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.